Koronavirus – Logate toimenpiteet epidemian vaikutusten minimoimiseksi

KORONA epideminaan varautuminen Logatella

Koronavirusepidemian edetessä olemme Logatella päättäneet tehdä muutoksia käytäntöihimme epidemian etenemisen hidastamiseksi. Muutosten tavoitteena on turvata henkilökuntamme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme terveys sekä toimintojen jatkuvuus.

Logaten henkilöstöä on ohjeistettu huolehtimaan erityisen tarkasti käsihygieniasta ja suojautumaan mm. käyttämällä suojakäsineitä. Lisäksi olemme ohjeistaneet henkilöstöämme siltä varalta, että joku epäilee saaneensa tartunnan. Käymme myös luonnollisesti jatkuvaa dialogia kumppaneidemme kanssa ja jaamme parhaita käytäntöjä verkostossamme.

 

Poikkeusprosessi lähetysten allekirjoittamisessa

Logatella on otettu 13.3. käyttöön poikkeusprosessi, jonka myötä Logaten huolehtimien lähetysten kuljettajat eivät lähetystä toimittaessaan ota vastaanottajan allekirjoitusta käsipäätteeseen eivätkä anna käsipäätettä vastaanottajalle. Kuljettaja kirjoittaa vastaanottajan päätteeseen nimenselvennyksen vastaanottajan käsialanäytteen sijaan. Kuljettaja lukee kollietikettien tunnisteet ja kuittaa lähetykset sekä noudettaessa että luovutettaessa käsipäätteellä normaalisti. Asiakkaille toimenpide näkyy niin, ettei lähetyksen vastaanottajan allekirjoitusta ole saatavilla, mutta normaalit tapahtumatiedot näkyvät lähetysten seurannassa. Poikkeuksellinen käytäntö on voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan. Toimella pyrimme suojaamaan sekä kuljettajien että lähetysten vastaanottajien terveyttä.

 

Asiakaspalvelumme on siirtynyt etätöihin

Toimistohenkilökuntamme on jo normaalioloissa hajautetussa ympäristössä riskien minimoimiseksi. Nyt poikkeuksellisena aikana, henkilökuntamme mahdollisuuksien mukaan hoitaa normaalia asiakaspalvelua etänä, millä minimoimme yhtäaikaisen sairastumisen riskiä. Lisäksi suosimme niin sisäisissä kuin ulkoisissa tapaamisissa Teams etäkokouksia, mikä vähentää sekä terveysriskejä että säästää luontoa.

 

Tuotantotiloissa vierailukielto

Vierailut tuotanto- ja asiakaspalvelutiloissa siirrämme epidemian jälkeiseen aikaan. Toimitukset jatkuvat normaalisti ja pyritään varmistamaan epidemian aikanakin.