Logate Semafori™ –  Tuplaa toimituskykysi

Johtaako toimittajasi sinua vai sinä kumppaniverkostoasi? Oletko kilpailuttanut logistiikan jokaisen palasen vai johdatko optimoitko toimituskykyäsi?

Logate Semafori™ on jatkuva palvelu, joka tuplaa toimituskykysi. Sen avulla selviät kärsimättömien asiakkaittesi vaatimuksista. Palvelu koostuu toimitusketjun johtamisen ammattilaisista, sähköisestä palvelualustasta sekä kumppaniverkostosta palvelutuotannossa.

Logate Semafori™ palvelu huolehtii proaktiivisesti sinun toimituskyvystäsi ja toimitusketjusi palveluista kuin sisäinen johtajasi ja organisaatiosi ennen ja jälkeen työpisteesi. Huolehdimme kilpailuttamisesta sekä toimitusketjusin palveluiden ajantasaisuudesta. Tarjoamme työkalut ajantasaiseen tilannekuvaan ja automatisoimme hallintaa. Logate Semafori™ vapauttaa sinut keskittymään ydintoimintaasi. Palvelu koostuu mm. seuraavista asioista:

  • Tunnistaa parhaat prosessit ja toimintamallit sekä verkostosi valmiudet
  • Ennakoi ja resurssoi tarpeesi, luo halutessasi näkyyvyden toimittajilesi todelliseen kulutukseen
  • Ohjaa toimituksia sinun kriteereilläsi
  • Valvoo proaktiivisesti toimintasi häiriöttömyyttä
  • Huolehtii poikkeamista ja korjaavista toimista
  • Mittaa, analysoi ja raportoi tavoitteiden toteutumista
  • Ylläpitää ja kehittää resursseja, ohjausta sekä optimointia

 

Parantaa asiakastyytyväisyyttäsi

Onnistut vastaamaan asiakkaidesi haastavampiikin toiveisiin ilman selittelyä myöhästymisistä. Pidät asiakkaasi ajatasalla toimituksista. Asiakas on palveluiden keskiössä läpi ketjun.

Optimoi resurssikäytön – Tehostaa toimitusketjuasi

Käytössäsi on joustavat resussit ja sinulle optimoidut prosessit. Häiriöttömyys toiminnassasi säästää kustannuksiasi. Et maksa turhasta.

Aina kilpailukykyiset ratkaisut

Prosessit, sopimukset ja järjstelmät ylläpidetään palveluna ja alusta kehittyy koko ajan. Ammattilaiset loihtii tarpeisiisi ratkaisut nopeasti ja täsmällisesti.

 

 

 

Miten SINUN TOIMITUSKETJUASI TULISI JOHTAA? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.