Logate SuperMarket™ – Maksimoi läpäisykykysi

Logate Supermarket™ on varastohotelli- ja settitehdaspalvelut. Supermarket hoitaa vakiotuotteittesi tilaukset, käsittelyn ja valvonnan. Tuotteet myös tarkastetaan vaatimustesi mukaan ennen tuotantoosi saapumista. Luodessamme hallinnan vakiotuotteittesi tilaukseen mahdollistamme saatavuudenhallinnan koko toimitusketjuun toimittajalta työpisteeseen.

Palvelu koostuu mm. seuraavista asioista:

  • Optimoimme jatkuvasti kuluvien vakiotuotteiden tilaukset, käsittelyn ja varastoinnin.
  • Avaamme toimittajille näkyvyyden kulutukseesi ja ennustettuun tarpeeseen sekä huolehdimme kaupinta- ja varmuusvarastoista.
  • Huolehdimme vaatimuksiesi valvonnasta
  • Vastaamme esivalmisteluista kuten tarkastuksista, merkinnöistä, esivalmistuksista ja setityksistä
  • Yhdistämme toimittajien toimitukset ja varastot
  • Huolehdimme jakelusta eri toimipisteille tai suoraan asennuskohteisiin
  • Kaupintavarasto ja settitehdaspalvelun joko omassa palvelukeskuksessamme tai teidän tiloissanne.
  • Settitehtaassamme toimittajaverkostosi prosessit integroituvat toimintatapaasi työpisteissäsi.
  • Saat ajantasaisen tilannekuvan päätöksentekoosi

Referenssit:  Katso myös, miten asiakkaamme Palodex Group onnistui parantamaan suorituskykyään ja asiakaskokemustaan.

Toimitusaika viikoista tunteihin

Ei enää viikkojen kiinteitä ikkunoita tai yllättäviä puutteita. Asiakas kiittää, kun toimitusaika onkin viikkojen sijaan tunteja. Materiaalit käsitellään järkevissä erissä ja useiden toimittajien puskurit on yhdistetty. Laatu varmistetaan sovitusti ja materiaalit ovat lähellä heti saatavissa. Esivalmistelu vähentää entisestään työpisteessä tarvittavaa aikaa. Toimitukset työpisteisiin tehdään nopeasti tuotantosuunnitelmasi mukaan.

Ajantasainen näkyvyys saatavuuteen

Toimittaja ja sinä näette tuotannossa, matkalla ja varastoissa olevat saldot sekä kulutusennusteen. Enää puutteet eivät yllätä ja toimittaja voi huolehtia materiaalien saatavuudesta itse. Lisäksi materiaalien valmistuserät, toimituserät, käyttöpäivämäärät ja sarjanumerot ovat hallinnassa joka hetki. Kun koko ketju on kunnossa, niin varastojen kiertonopeudet voidaan helposti nostaa yli kaksikymmenkertaisiksi. Ylisuuret ja epäkurantit varastot jäävät historiaan ja luonto kiittää!

Työpisteen läpäisykyky tuplaksi

Turha varastointi ja selvittely työpisteessä poistuu. Tila vapautuu työlle ja pienempi tila riittää. Lyhyemmät etäisyydet tehostavat työtä ja työn mukaan erivalmistellut materiaalit tekevät työstä häiriötöntä ja joustavaa. Eriytyisesti, jos asiakas odottaa tai työ tapahtuu asiakkaan tiloissa, kokee hän saavansa erityisen ammattitaitoisen palvelun.

MITEN TEIDÄN TOIMITTAJAT LIITETÄÄN TEHOKKAIMMIN OSAKSI TOIMITUSPROSESSIANNE?

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 040 777 0266.