Logate konsultointi ja muutosjohtamisen asiantuntijat

Selviätkö kärsimättömien asiakkaidesi vaatimuksista leikiten ja yllättäkö heidät helposti ylivertaisella asiakaskokemuksella? Ehkä ansaitset siitä myös roppa kaupalla rahaa.

Vai ovatko toimitusketjut rikki, materiaalihallinta yhtä tulipalojen sammuttamista, toimitukset tökkivät ja varastot paisuvat eivätkä asiakkaat saa mitä haluavat? Ehkä tuotantoasi järjestellään uudelleen sen mukaan, mitä saadaan tehtyä ja asiakkaille selitellään? Ehkä sähläät myös katteesi? Tehdäänkö sinulle toimituskyvystä kilpailuetu?

Logaten asiantuntijat kiihdyttävät strategisia muutoksiasi sekä kirkastaa ja priorisoit kehityskohteet. Tehokkaat fasilitoidut työpajat ja muutosjohtamisen mallimme tuottaa tulosta, säästää aikaa ja vähentää riskejäsi.

Katso myös, mitä asiakkaammme kommentoi Skannerista: Beneq Oy asiakaskokemus Logate Skannerista

Kirkas fokus

Yhteinen näkemys muutostarpeelle perustuen liiketoimintasi visioon ja tuleviin markkinavaatimuksiin

Nopeat hyödyt

Priorisoitu etenemispolku ja rajaukset kehityskohteille

100 % takuu

Parhaat konseptit ja kokemukset käytössäsi

Logaten muutospolku

Tehokas konsepti ja asiantuntemus tuottaa tulosta. Muutokset pilkotaan riittävän pieniksi kokonaisuuksiksi, jotta ne onnistuu toteuttaa 1-3 kuukauden sprinteissä. Takaisinmaksu alkaa, kun ratkaisut saadaan tuotantoon. Tyypilliset takaisinmaksuajat ovat 9-12 kuukautta, joskus nopeampiakin.

 

 

Logate Skanneri™ strategiatyöpaja

Logate Radar™ strategiatyöpaja skannaa toimitusketjusi ja materiaalivirtasi muutostarpeet 1-3 vuodelle priorisoiduksi kehityssuunnitelmaksi, jolla luot edellytykset nopeille ja tehokkaille muutosprojekteille.

Lue lisää täältä.

Logate Prosessipaja™

Logate Prosessipaja™ on fasilitoitu kehitystyöpaja, jossa tehokkaasti syvennetään ymmärrystä parhaista toimintamalleista fokusoidulla alueella ja rakennetaan asiakaskohtaisia toimitusketjun ja materiaalien hallinnan prosesseja. Logaten kokeneet SCM Kiihdyttäjä™ konsultit ovat ovat apunasi.

Kysy lisää.

Logate Simulointi™

Logate Simulointi™ on palvelu, jossa tehokkaasti mallinnetaan tulevaisuuden prosessisi ja simuloidaan tulokset.  Simuloinnin avulla sekä vähennät riskejä, teet nopeita ja kustannustehokkaita kehitysiteraatioita sekä konkretisoit muutokset ja viestit tehokkaasti. Logaten kokeneet SCM Kiihdyttäjä™ konsultit ovat ovat apunasi.

Kysy lisää.

Logate Foresight™ tulevaisuuspaja

Logate Foresight™ on palvelu, joka auttaa ymmärtämään liiketoiminnan ja asiakaskäyttäytymisen tulevaisuutta. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden tutkia tulevaisuuden ilmiöitä ja muutosvoimia sekä rakentaa tulevaisuuden kestäviä kiertotalous- ja liiketoimintakonsepteja.

Kysy lisää.

Logate Projekti™

Logate Projekti™ on fasilitoitu projektinhallinta ja resurssointi toimitusketjun muutoksiin, mm. toimintamallien muutokset, järjestelmämuutokset, ulkoistukset, varastojen ja tuotannon muutot jne. Se on liiketoiminnan epäjatkuvuuden kokonaishallintaa. Muutosmatkat kestävät tyypillisesti 4 -12 viikkoa. Isommat hankkeet jaetaan pienempiin osaprojekteihin.

Kysy lisää.

Logaten ketterän toimitusketjun kehityksen polku

Useimpien organisaatioiden tuottavuus ja palvelukyky riippuu toimittajaverkostosta. Tehokas kumppaniverkoston muutos- ja kyvykkyyksien kehitysohjelmamme tuottaa nopeasti tulosta. Muutokset pilkotaan riittävän pieniksi kokonaisuuksiksi, jotta ne onnistuu toteuttaa 1-3 kuukauden sprinteissä. Takaisinmaksu alkaa, kun ratkaisut saadaan tuotantoon. Tyypilliset takaisinmaksuajat ovat 9-12 kuukautta, joskus nopeampiakin.

Logate Supplier Network Excellence Review™

Logate Suppliers Excellence Review™ on fasilitoitu toimittajaverkostosi strategisen kyvykkyyden ja yhteistyöntason kartoitus, jossa luodaan tehokkaasti toimittajien kehityssuunnitelmat ja kokonaiskuva avaintoimittajien valmiudesta.

Kysy lisää.

Logate Supplier Network Excellence Program™

Logate Suppliers Excellence Program™ on fasilitoitu toimittajaverkostosi strategisen kyvykkyyden ja yhteistyön kehitysohjelma, jossa johdetaan muutosta tehokkaasti avaintoimittajien kanssa kehityssuunnitelmienpohjalta. Hankkeessa tyypillisesti on 10-20 avaintoimittajan ryhmä.

Kysy lisää.

SKANNAA RISKITÖN SUUNNITELMA TEILLE JA

VARAA projektisi asiantuntijat JO TÄNÄÄN!

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 040 777 0266.