Logate on toimitusketjusi hallinnan ja ylläpidon kumppani

Parhaat asiakkaasi vaativat yksilöllisiä tuotteita ja palvelua. Tuotantosi on siis reagoitava vuosi vuodelta ripeämmin. Muuten kilpailijasi pyyhkivät ohi oikealta ja vasemmalta. Logate hallitsee erityisvaatimuksesi, huolehtii häiriöttömyydestä, ohjaa materiaalit optimaalisesti, hallitsee poikkeustilanteet puolestasi sekä pitää yllä ratkaisut ja sinut aina ajan tasalla.

Palvelumme

Logate Semafori™

Logate Semafori™ on kokonaispalvelu toimitusketjusi hallintaan.  Semafori sisältää toimitusketjusi kartoituksen ja hallinnan hyödyntäen kaikkia Logaten osaamisalueita.

Lue lisää täältä.

Logate Skanneri™

Logate Skanneri™ skannaa logistiikkasi ja toimitusketjusi muutostarpeet 1-3 vuodelle kehityssuunnitelmaksi, jolla luot edellytykset nopeille ja tehokkaille muutosprojekteille.

Lue lisää täältä.

Logate Synkro™

Logate Synkro™ on reittikuljetus- ja kuljetustenhallintapalvelu. Synkro valvoo aikataulutettuja kuljetuksia toimittajilta suoraan työpisteisiisi. Huolehdimme ennusteista, suunnitelmista, esitöistä, ohjauksesta, kuljetuksista ja raportoinnista.

Lue lisää täältä.

Logate Supermarket™

Logate Supermarket™ on varastohotelli- ja settitehdaspalvelu. Supermarket hoitaa vakiotuottesi tilaukset, käsittelyn ja valvonnan kaupintavaraston ja settitehtaamme avulla.

Lue lisää täältä.

Logate Minimarket™

Logate Minimarket™ on älyhylly- ja hyllytyspalvelu. Minimarket täydentää varastosi pienet ja edulliset materiaalit ja vapauttaa sinun työntekijäsi keskittymään tuottavaan työhön.

Lue lisää täältä.

Logate Aftermarket™

Logate Aftermarket™ viimeistelee tuotteesi markkinoille. Asennamme lisävarusteet, dokumentit ja kulutustavarat. Varustamme pakkaukset koodeilla, logoilla ja liikemerkeillä. Huolehdimme kuljetuksesta sekä palvelusta asiakkaalla.

Lue lisää täältä.

Mikä on paras palveluratkaisumme teille?

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.