LOGISTIIKAN JA TOIMitUSKETJUN HALLINNAN ULKOISTUS HARKINNASSA?
HALUATKO PALVELUA SINULLE OPTIMOITUNA?
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.

Logate Ulkoistuspalvelut – vapauttaa aikaasi

Logate Ulkoistuspalvelut  ovat jatkuvia korkean palvelutason logistiikka- ja materiaalipalveluja niin tiloissasi kuin niiden ulkopuolella. Sopimuspalvelut optimoidaan sinulle ja ne ovat tarpeidesi mukaan joustavia. Niiden avulla tuotantosi rokkaa ja selviydyt asiakkaittesi toiveista.

Hoidamme palveluiden kilpailutukset, auditoinnit ja kumppaneiden opastukset kokemuksella. Hallitsemme riskejäsi ja valvomme etujasi. Hoidamme myös poikkeamat puolestasi.

 

 

Palvelut koostuvat  mm. seuraavista asioista:

 • Täydennysten hallinnan ja toimitusten valvonnan
 • Täytöt ja jakelun työpisteisiisi 
 • Materiaalien esivalmistelun
 • Varasto- ja logistiikkakeskuspalvelut
 • Reittikuljetukset ja aikataulutetut kuljetukset
 • Palautusten hallinnan

Palveluprosessi sisältää  mm.

 • Tarpeisiisi varatun kapasiteetin ja ennakoinnin
 • Sinulle optimoidut resurssit
 • Perehdytetyn henkilöstön
 • Sinun vaatimuksiisi johdetun prosessin
 • Ajantasaisen seurannan ja poikkeamien hallinnan

Sopimuspalveluja Lean ja Agile toimintamalleihin

Sinulle optimoidut ja edelläkävijöille konseptoidut palvelut vapauttaa aikaasi ydintehtäviin, parantavat tuottavuuttasi ja asiakastyytyväisyyttäsi.

Logate Synkro™

Logate Synkro™ on reittikuljetus- ja kuljetustenhallintapalvelu. Synkro valvoo aikataulutettuja kuljetuksia toimittajilta suoraan työpisteisiisi. Huolehdimme ennusteista, suunnitelmista, esitöistä, ohjauksesta, kuljetuksista ja raportoinnista.

Lue lisää täältä.

Logate Supermarket™

Logate Supermarket™ on varastohotelli- ja settitehdaspalvelu. Supermarket hoitaa vakiotuottesi tilaukset, käsittelyn ja valvonnan kaupintavaraston ja settitehtaamme avulla.

Lue lisää täältä.

Logate Minimarket™

Logate Minimarket™ on älyhylly- ja hyllytyspalvelu. Minimarket täydentää varastosi pienet ja edulliset materiaalit ja vapauttaa sinun työntekijäsi keskittymään tuottavaan työhön.

Lue lisää täältä.

Logate Aftermarket™

Logate Aftermarket™ viimeistelee tuotteesi markkinoille. Asennamme lisävarusteet, dokumentit ja kulutustavarat. Varustamme pakkaukset koodeilla, logoilla ja liikemerkeillä. Huolehdimme kuljetuksesta sekä palvelusta asiakkaalla.

Lue lisää täältä.

Parantaa asiakastyytyväisyyttäsi

Onnistut vastaamaan asiakkaidesi haastavampiinkin toiveisiin ilman selittelyä myöhästymisistä. Pidät asiakkaasi ajantasalla toimituksista. Asiakas on palveluiden keskiössä läpi ketjun.

Optimoi resurssienkäytön – Tehostaa toimitusketjuasi

Käytössäsi on joustavat resurssit ja sinulle optimoidut prosessit. Häiriöttömyys toiminnassasi säästää kustannuksiasi. Et maksa turhasta.

Aina kilpailukykyiset
ratkaisut

Prosessit, sopimukset ja järjestelmät ylläpidetään palveluna ja alusta kehittyy koko ajan. Ammattilaiset luovat tarpeisiisi ratkaisut nopeasti ja täsmällisesti.

TAVOITTELETKO 
ULKOISTUKSELLA KETTERYYTTÄ, PAREMPAA PALVELUKYKYÄ JA KYKYÄ KASVAA?
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.