Ura Logatella?

Logatella voi luoda uraa monenlaisissa tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä logistiikan kehittämisen, päivittäisen toteuttamisen ja ratkaisujen myynnin parissa. Tarjoamme työntekijöillemme haasteita ja vaihtelua asiakaspalvelutehtävissä, asianmukaisen palkan työtehtävien mukaan, erinomaisen työympäristön sekä monipuoliset uramahdollisuudet.

Odotamme työnhakijoiltamme:

  • hyviä asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta
  • joustavuutta ja rehellisyyttä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • halua jatkuvaan oppimiseen
  • onnistumisen tahtoa
  • yhteistyökyky ja hyviä sosiaalisia taitoja
  • kykyä työskentelyyn sekä osana tiimiä että itsenäisesti
  • vähintään 18 vuoden ikää

Lähetä avoin hakemus

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, voit aina lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteella rekry@nulllogate.fi tai kohdistettuna kulloinkin voimassa olevaan avoimeen paikkaan. Avoimeen hakemukseen merkitse viestin otsikkoon ”Avoin hakemus” ja paikkakunta, jossa ensisijaisesti voisit työskennellä.

 

HAKEMUS JAKELUAUTON KULJETTAJAKSI, HYLLYTTÄJÄKSI tai VARASTOTÖIHIN

Jätä hakemuksesi hakulomakkeella tästä.

KESÄTYÖPAIKAT SEKÄ KORKEAKOULUOPISKELIJOIDEN GRADU- JA DIPLOMITYÖPAIKAT

Etsimme jatkuvasti nuoria kyvykkyyksiä kasvavaan joukkoomme. Jos olet  myynnin, johtamisen, tietotekniikan tai palvelutuotannon kehittyvä helmi, laita heti vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin (rekry(at) logate.fi tai täytä hakulomakkeemme tästä.

Etsimme kehitysinsinööriä

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi kaupallisesti suuntautunutta asiakkaiden lisäarvon rakentajaa.

Olet kaupallisesti suuntautunut (tekniikan) ammattilainen sekä toiminut materiaalihallinnon, toiminnanohjauksen tai palveluiden myynnin ja kehityksen parissa.  Olet kiinnostunut ja ymmärrät IoT:n, automaation sekä tiedolla johtamisen mahdollisuudet palvelun parantamisessa sekä materiaalien hallinnassa ja pystyt niitä hyödyntämään. Ymmärrät asiakkaiden materiaalien ja kumppanuusverkostojen johtamisen haasteet, löydät ratkaisut haasteisiin ja pystyt dollarisoimaan hyödyt.

Et pelkää tarttua tehtävään kuin tehtävään sekä johtaa asioita ja ihmisiä edestä. Olet aktiivinen auttaja, tartut tehtäviin ja saatat ne määrätietoisesti valmiiksi. Sitoudut tavoitteisiin ja löydät keinot onnistua. Ole yhteydessä (rekry@nulllogate.fi), meillä voi olla sinulle kaipaamiasi haasteita!

Kokemuksia Logatella töissä

Linda Noronen
Customer Success Leader

 

Kuka olet ja mitä teet Logatella? 

Olen Linda ja opiskelen tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa. Logatella toimin palvelutuotannon työnohjauksessa.

Minkälaisia työpäiväsi ovat? 

Tehtäväni on huolehtia asiakkaiden keskimäärin miljoonan euron päivätuotannon häiriöttömyydestä toimitusketjun osalta. Toimin palvelutuotannon esimiehenä sekä vastaan asiakaspalvelusta. Huolehdin sanomaliikenteestä, järjestelmien toiminnasta ja ohjausparametrien ylläpidosta. Suunnittelen päivän resurssoinnin sekä olen tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin, toimittajiin ja alihankkijoihin. Työpäivät ovat vaihtelevia, usein hektisiä ja päätöksiä on tehtävä nopeasti. Päätöksenteon tukena on käytössä proaktiiviset lean ja agile–toimintafilosofiat ja strategisen hankinnan johtamisen konsepti. Lisäksi keskeinen osa tehtävääni on toimintamallin kehittäminen ja konseptointi. Toimin työssäni aika itsenäisesti, mutta apua on saatavilla aina tarvittaessa.

Mikä on ollut parasta Logatella? 

Olen saanut paljon vastuuta yrityksen päivittäisen toiminnan pyörittämisessä. Palvelutuotannon johtamisessa onnistuminen on motivoivaa, vaikka työ on ajoittain hektistä ja nopeatempoista. On ollut mielenkiintoista päästä myös toimimaan esimiehenä ja oppimaan siitä. Logatella on hyvä henki ja minulla on mukavat työkaverit.

Juho Järvinen
Business Developer, diplomityöntekijä

 

Kuka olet ja mitä teet Logatella? 

Olen Juho, viidennen vuoden tuotantotalouden opiskelija Aalto-yliopistosta. Viimeistelen opintojani kirjoittamalla diplomityöni Logatella.

Miksi halusit tehdä diplomityösi juuri Logatelle? 

Pääaineeni maisteriopinnoissa on yritysstrategia ja Logate on tarjonnut hyvät mahdollisuudet kirjoittaa diplomityö pääaineeseeni liittyen. Logate on pieni firma, mikä on mahdollistanut sen, että olen saanut työntää käteni oikein kunnolla saveen strategian kehittämisen kanssa. Isossa yrityksessä olisi ollut huomattavasti haastavampaa päästä yhtä merkittävään rooliin näin diplomityöntekijänä.

Mitä diplomityösi aihe käsittelee? 

Diplomityöni käsittelee uuden liiketoiminnan kehittämistä design science -lähestymiskulmalla, tavoitteena nopean kasvun liiketoimintasuunnitelman laatiminen ja käynnistäminen. Työ on sisältänyt muun muassa vaihtoehtojen kartoitusta, asiantuntijahaastatteluja, potentiaalisten yhteistyökumppanien kartoitusta  ja kilpailijakartoitusta, konseptin hahmottelua ja ratkaisujen testausta potentiaalisessa asiakassegmentissä.

Mikä on ollut parasta diplomityön tekemisessä Logatella? 

On ollut mahtavaa päästä tekemään yrityksen kannalta hyvin merkittäviä asioita jo näin opintojeni aikana. Olen kokenut diplomityöni tärkeäksi ja diplomityön tekemistä on tuettu hyvin. Olen saanut tukea projektin aikana yhtiön kokeneilta strategisen johtamisen ammattilaisilta. Myös Logaten toimintaympäristö ja toimiala ovat olleet mielenkiintoisia.

Paulus Heikkilä
Kuorma-auton kuljettaja

 

Kuka olet ja mitä teet Logatella? 
Olen Paulus ja toimin kuorma-auton kuljettajana Logatella.

Miten päädyit töihin Logatelle? 
Olen Logatella töissä vuokrafirman kautta. Tämä ei kutienkaan näy työni arjessa mitenkään, kaikki toimii kuin olisin Logaten oma työntekijä.

Minkälaisia ovat tyypilliset työpäiväsi? 
Työpäiväni alkavat tyypillisesti aikaisintaan seitsemältä ja päättyvät viimeistään neljän maissa. Saan ajaa niin maaseudulla kuin kaupunkialueella, mikä tuo vaihtelevuutta työhön. Matkat ovat sopivan pituisia ja pysähdyksiä on riittävän usein. Tämän lisäksi työskentelen silloin tällöin myös Logaten omalla varastolla, mikä on virkistävää ajon lomassa.

Miksi olet viihtynyt Logatella? 
Työajat ovat todella hyvät: työpäivät eivät ala liian aikaisin ja viikonloput ovat vapaat. Työtehtävät, ajettavat matkat ja maisemat ovat monipuolisia. Koen saavani vaikuttaa omaan työhöni ja työnantaja on joustava. Koen itseni tärkeäksi osaksi asiakkaiden toimitusketjua ja lisäksi minulla on vastuuta tehtävien onnistumisesta. Töissä on mukava tunnelma ja minulla on hyvät työkaverit.