Ura Logatella?

Logatella voi luoda uraa monenlaisissa tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä logistiikan kehittämisen, päivittäisen toteuttamisen ja ratkaisujen myynnin parissa. Tarjoamme työntekijöillemme haasteita ja vaihtelua asiakaspalvelutehtävissä, asianmukaisen palkan työtehtävien mukaan, erinomaisen työympäristön sekä monipuoliset uramahdollisuudet.

Odotamme työnhakijoiltamme:

  • hyviä asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta
  • joustavuutta ja rehellisyyttä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • halua jatkuvaan oppimiseen
  • onnistumisen tahtoa
  • yhteistyökyky ja hyviä sosiaalisia taitoja
  • kykyä työskentelyyn sekä osana tiimiä että itsenäisesti
  • vähintään 18 vuoden ikää

Lähetä avoin hakemus

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, voit aina lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteella rekry@nulllogate.fi tai kohdistettuna kulloinkin voimassa olevaan avoimeen paikkaan. Avoimeen hakemukseen merkitse viestin otsikkoon ”Avoin hakemus” ja paikkakunta, jossa ensisijaisesti voisit työskennellä.

 

HAKEMUS JAKELUAUTON KULJETTAJAKSI, HYLLYTTÄJÄKSI tai VARASTOTÖIHIN

Jätä hakemuksesi hakulomakkeella tästä.

KESÄTYÖPAIKAT SEKÄ KORKEAKOULUOPISKELIJOIDEN GRADU- JA DIPLOMITYÖPAIKAT

Etsimme jatkuvasti nuoria kyvykkyyksiä kasvavaan joukkoomme. Jos olet  myynnin, johtamisen, tietotekniikan tai palvelutuotannon kehittyvä helmi, laita heti vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin (rekry(at) logate.fi tai täytä hakulomakkeemme tästä.

Etsimme kehitysinsinööriä

Etsimme tiimiimme vahvistukseksi kaupallisesti suuntautunutta asiakkaiden lisäarvon rakentajaa.

Olet kaupallisesti suuntautunut (tekniikan) ammattilainen sekä toiminut materiaalihallinnon, toiminnanohjauksen tai palveluiden myynnin ja kehityksen parissa.  Olet kiinnostunut ja ymmärrät IoT:n, automaation sekä tiedolla johtamisen mahdollisuudet palvelun parantamisessa sekä materiaalien hallinnassa ja pystyt niitä hyödyntämään. Ymmärrät asiakkaiden materiaalien ja kumppanuusverkostojen johtamisen haasteet, löydät ratkaisut haasteisiin ja pystyt dollarisoimaan hyödyt.

Et pelkää tarttua tehtävään kuin tehtävään sekä johtaa asioita ja ihmisiä edestä. Olet aktiivinen auttaja, tartut tehtäviin ja saatat ne määrätietoisesti valmiiksi. Sitoudut tavoitteisiin ja löydät keinot onnistua. Ole yhteydessä (rekry@nulllogate.fi), meillä voi olla sinulle kaipaamiasi haasteita!