HANKITOJEN JA TOIMITUSKETJUN KEHITYS JA JOHTAMINEN PALVELUNA?
OTA YHTEYTTÄ.

Hankinnan ja toimitusketjun johtamisen palvelut  joustavasti pieneen ja isoon tarpeeseen, osa-aikaisesti tai vaikka kokonainen osaavan tiimin jatkuvasti.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.

Hankinnan ja toimitusketjun kehitys ja johtaminen palveluna

Haluatko muutosta toimitusketjussasi ja parantaa tuottavuuttasi? Tarvitsetko täydennystä tiimiisi, osa-päiväistä apua vai kokonaista tiimiä avuksesi? Tarvitsetko osaajia muutoksen toteutukseen vai arjesta selviytymiseen? Onko digitransformaatio ja reaktiivisesta proaktiiviseksi muutokset tekemättä?

Meillä ammattilaiset toteuttavat mm.

Asiantuntijoillamme on vahva kokemus ajoneuvo ja teknologiateollisuudesta, terveydenhuollosta ja tukkukaupasta. Palvelu vapauttaa sinut keskittymään ydintoimintaasi.

Parantaa asiakastyytyväisyyttäsi

Onnistut vastaamaan asiakkaidesi haastavampiinkin toiveisiin ilman selittelyä myöhästymisistä. Ohjaa toimittajiasi, kehittää valmiuksia ja pitää sinutn ja asiakkaasi ajan tasalla toimituksista. Asiakas on palveluiden keskiössä läpi ketjun.

Optimoi resurssienkäytön – Tehostaa toimitusketjuasi

Käytössäsi on joustavat resurssit ja sinulle optimoidut prosessit. Häiriöttömyys toiminnassasi säästää kustannuksiasi. Et maksa turhasta.

Aina kilpailukykyiset
ratkaisut

Ammattilaiset luovat tarpeisiisi ratkaisut nopeasti ja täsmällisesti. Automaatio on käytettävissäsi. Pysyt muutoksissa kilpailukykyisenä.

HALUATKO APUA TOIMItusketjusi johtamiseen ja huolenpitoon?
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.