TARVITSETKO HANKINTOJEN JA TOIMITUSKETJUN JOHTAMISEN APUVOIMAA?
OTA YHTEYTTÄ.

Hankinnan ja toimitusketjun johtamisen palvelut  joustavasti pieneen ja isoon tarpeeseen, osa-aikaisesti tai vaikka kokonainen osaavan tiimin jatkuvasti.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.

Hankinnan ja toimitusketjun johtaminen palveluna

Haluatko muutosta toimitusketjussasi ja parantaa tuottavuuttasi? Tarvitsetko täydennystä tiimiisi, osa-päiväistä apua vai kokonaista tiimiä avuksesi? Tarvitsetko osaajia muutoksen toteutukseen vai arjesta selviytymiseen?

Hankinta- ja toimitusketjun päällikköpalvelu, joka tuplaa toimituskykysi. Sen avulla selviät asiakkaittesi vaatimuksista. Se ajattelee ja ohjaa kuin sisäinen johtajasi ja tiimisi. Tiimi koostuu toimitusketjun ja hankinnan johtamisen ammattilaisista sekä täydentyy tarvittaessa laajalla verkostolla eri alojen asiantuntijoita.

Palvelu tukee erityisesti ketteriä, Lean, Agile ja massaräätälöinnin toimintamalleja ympäristöissä, joissa onnistumisen ja palvelukyvyn merkitys on suuri. Palvelu ohjaa toimittajiesi toimintaa ja optimoi materiaalivirran sinun tuotantosi virtaustehokkuuden ja palvelukykysi maksimoimiseksi. Asiantuntijat kehittävät kumppaniverkostosi toimintatapoja sinun tarpeisiisi. Asiantuntijat huolehtivat proaktiivisesti myös poikkeamista ja prosessien ylläpidosta. Palvelu vapauttaa sinut keskittymään ydintoimintaasi.

 

Palveluprosessi voi sisältää mm.

 • Optimoi  materiaalivirtaa ja ohjaa toimituksia sinun tuotantosi virtaustehokkuutesi parhaaksi
 • Valvoo proaktiivisesti toimintasi häiriöttömyyttä ja
 • Huolehtii poikkeamista ja korjaavista toimista
 • Tunnistaa parhaat prosessit ja toimintamallit kanssasi sekä verkostosi valmiudet
 • Ennakoi ja resursoi tarpeesi, luo halutessasi näkyvyyden toimittajillesi todelliseen kulutukseen
 • Mittaa, analysoi ja raportoi tavoitteiden toteutumisen ja ehdottaa kehitystoimenpiteitä
 • Ylläpitää ja kehittää resursseja, ohjausta, perustietoja sekä optimointia
 • Laadunjohtaminen, toimittaja-auditoinnit ja kehityssuunnitelmien johtaminen
 • Arvioi ja toteuttaa riskienhallintasuunnitelmat
 • Palveluiden kilpailutukset, vuosisopimusneuvottelut sekä muutosten johtaminen
 • Ajantasaisen viestinnän kumppaniverkostollesi

Päällikköpalvelua täydentävät :

 • Järjestelmäalustat palveluna toimitusketjun optimointiin ja ohjaukseen sisältäen mm. täydennysten ohjaukset työpisteisiin, varastot ja kuljetukset, RFID-kanban ohjaukset, toimittajien ja verkoston suorituskyky- sekä vastuullisuusraportoinnin.
 • Ulkoistuspalveluiden sopimukset , joilla operaatiot saadaan onnistumaan.
 • Konsultointipalvelut ja Tulevaisuustyöpajat

 

 

Parantaa asiakastyytyväisyyttäsi

Onnistut vastaamaan asiakkaidesi haastavampiinkin toiveisiin ilman selittelyä myöhästymisistä. Ohjaa toimittajiasi, kehittää valmiuksia ja pitää sinutn ja asiakkaasi ajan tasalla toimituksista. Asiakas on palveluiden keskiössä läpi ketjun.

Optimoi resurssienkäytön – Tehostaa toimitusketjuasi

Käytössäsi on joustavat resurssit ja sinulle optimoidut prosessit. Häiriöttömyys toiminnassasi säästää kustannuksiasi. Et maksa turhasta.

Aina kilpailukykyiset
ratkaisut

Ammattilaiset luovat tarpeisiisi ratkaisut nopeasti ja täsmällisesti. Automaatio on käytettävissäsi. Pysyt muutoksissa kilpailukykyisenä.

Hankintojen ja toimitusketjun hallintaa kokonaispalveluna

Tehokkaimmat konseptit, jaetut tiimit ja ajantasaiset työkalut niin toimitiloissasi kuin etänä. Kokonaispalvelu rakentuu tarpeesi mukaan ja joustaa muuttuvissa tilanteissa.

Logate Semafori™

Logate Semafori™ on kokonaispalvelu toimitusketjusi optimointiin ja hallintaan.  Semafori optimoi ja huolehtii tuottavuudestasi jatkuvan materiaalivirtasi hallinnalla. Se avaa sovittavasti näkyvyyttä toimitusketjullesi kulutukseen ja sinulle saatavuuteen. Se on järjestelmäalusta palveluna ja huolenpidolla sekä ammattilaisten tiimi laajalla (sopimus)työkalusalkulla.

Lue lisää täältä.

Logate Circular™

Logate Circular™ on kokonaisratkaisu tuoteliiketoimintasi kiertotalousliiketoiminnan johtamiseen palveluna. Se muuttaa toimitusketjusi vastuullisuuden ja tuotteidesi elinkaaren hallinnan sinulle tuotoiksi ja vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi.

Lue lisää täältä.

Logate SuperVisor RPA™

Logate SuperVisor RPA™ on ohjelmistorobotiikkapalvelu, joka automatisoi toimitusprosessisi rutiineja sekä asiakas ja tuotekohtaisten vaatimusten hallintaa työpöydältäsi.  Se integroituu käyttämiisi nykyisiin järjestelmiin ja toteuttaa prosessit tehokkaasti henkilöriippumattomasti. Alustamme lisäksi saat tueksesi vahvan asiakaskohtaisten vaatimusten ja  laadun hallinnan kokemuksemme.

Kysy lisää.

Logate SCM Visibility™

Logate SCM Visibility™ on raportointialusta toimitusketjusi johtamiseen palveluna. Se luo ajantasaisen näkyvyyden toimitusketjusi tilanteeseen, mittaa suorituskyvyn ja vastuullisuuden ja sekä luo ennusteen tuotteiden riitosta toimittajillesi. Se vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi.

Kysy lisää.

HALUATKO APUA TOIMItusketjusi johtamiseen ja huolenpitoon?
Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella tai soita 020 765 9999.